Activiteiten Overschie

Bewegingsactiviteiten voor ouderen
Sport of beweging is goed voor iedereen. Actief zijn en blijven is belangrijk, evenals sociale contacten. Juist als je ouder wordt is het belangrijk om in conditie te blijven. Het samendoen met anderen is nog gezellig ook. Wilskracht Werkt ondersteunt deze activiteiten.

 

 


Erop uit met de PlusBus
Wilskracht Werkt organiseert regelmatig uitjes met de PlusBus. Deze uitjes zijn een groot succes. Het is fijn voor ouderen om samen een dagje uit te zijn en onder de mensen te zijn. Je ziet onderweg de mensen genieten, dat is het mooiste wat zo’n dag kan brengen.

 

 


Samen eten
Samen eten, samen koken en samen genieten, dat brengt mensen bij elkaar. De maaltijd kan een van de gezelligste momenten van de dag zijn. Op Plein 13 koken en eten bewoners elke week samen. Eet u vaak alleen of vindt u het gewoon gezellig om eens met anderen samen te eten? Schuif aan en eet met ons mee. Het is een mooie gelegenheid om in een gezellige sfeer samen met anderen te eten. U bent van harte welkom.

 


Plein 13 bruist
Plein 13 is een levendige locatie, waar het altijd bruist van de activiteiten. Zo zijn er wekelijks terugkerende, laagdrempelige activiteiten voor bewoners. Er is ruime keuze: handwerken, kaarten maken, bingo, kaarten, schilderen, bewegingsactiviteiten en zingen. Een kleine greep uit de vele activiteiten. Natuurlijk kunt u ook binnen lopen voor een kopje koffie. Wilskracht steunt van harte deze bewonersinitiatieven.