Activiteiten Wilskracht Werkt Noord

Burendag

Is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt. Het is een dag waarop je gezellig samen komt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Hierbij hebben enthousiaste vrijwilligers van Wilskracht Werkt verschillende klusjes voor de bewoners gedaan. Zoals het opknappen van een bankje. Elkaar helpen geeft blijdschap.

 

 

Plusbus

De PlusBus is een vertrouwd beeld in de Rotterdamse wijk Noord. SOL, een belangrijke samenwerkingspartner van Wilskracht Werkt sponsort de PlusBus. Wilt u vaker de deur uit, leuke dingen doen en nieuwe mensen ontmoeten? Of hebt u hulp nodig met het doen van de boodschappen? U bent welkom bij de PlusBus.

 


Buurtkamer
Samen leven kan alleen als wij elkaar kennen en waarderen. Om dat te bereiken moeten wij elkaar eerst ontmoeten. In de Buurtkamer kunt u elkaar ontmoeten, een praatje maken, een kopje koffie drinken, internetten en er worden verschillende activiteiten georganiseerd. We kijken naar u uit!

 

 


Kerstkaarten maken

In onze buurtkamer zet een groep enthousiaste bewoners zich in voor een goed doel. Door jong en oud werden prachtige kerstkaarten gemaakt. Door samen in te zetten kun je anderen hoop en steun geven. Is dat niet het mooiste wat je als mens een ander mens kunt geven? Met elkaar, voor elkaar: het beste gevoel dat er is!