Activiteiten Feijenoord


Stitch naaicursus

Humanitas en Wilskracht Werkt organiseren de Stitch naaicursus voor beginners in de Brink. Hoe leuk is het om je eigen kleding te kunnen maken, aanpassen of repareren? Het is creatief, duurzaam en kostenbesparend en bovendien krijg je unieke kledingstukken in de kast. We moedigen vrouwen van allerlei culturele achtergronden aan om mee te doen en samen iets te leren.


Modeshow

De Stigh naaicursus werd afgesloten met een spectaculaire modeshow. De cursisten showen hun zelfgemaakte kleding als echte modellen op de catwalk. Ze laten vol trots hun zelfgemaakte kleding zien op de rode loper. Een prachtige afsluiting van de naaicursus.

 


 

Ken je stad speurtocht

De groep van Wilskracht Werkt is Rotterdam gaan verkennen. Een speurtocht dwars door Rotterdam. Speuren en genieten van de stad, leuker kan niet. Foto opdrachten, leuke weetjes en een route waardoor je de echte stad ziet. Zo ontdek je meer van Rotterdam en leer je elkaar beter kennen. Iedereen heeft een leuke en leerzame dag gehad.


Een gezellig familie uitje

Een gezellig uitje naar het Plaswijckpark. Samen genieten van een rondvaart over de Bergse Plassen. Voor ieder kind was er wat te doen; er was een kleine dierentuin, een verkeerstuin en een grote binnen speeltuin met trampolines, glijbanen en een springkussen. Het was fijn om te zien dat ouders en kinderen samen zoveel plezier hadden en genoten van de dag. We kijken terug op een super geslaagd uitje.


Uitstapje Duinrell

De gezinnen genieten van een prachtige dag in Duinrell. Veel gezinnen komen nauwelijks hun wijk uit. Vandaag hadden ze sinds lange tijd weer een vakantie gevoel. Het was een onvergetelijke dag, volop indrukken, volop genieten en een lach op alle gezichten. Zowel jong als oud hebben zich opperbest geamuseerd.


Dag van de Mantelzorgers

De Mantelzorg dag is een prachtig gelegenheid om mensen die zichzelf helemaal wegcijferen eens goed te verwennen. We vinden het belangrijk om er even bij stil te staan dat de zorg die ze geven heel belangrijk en waardevol is.
Tijdens deze dag werden zij speciaal in het zonnetje gezet. Mantelzorgers konden zich op deze dag zelf een laten verwennen op het gebied van huidverzorging, haarverzorging, en manicure. Ze konden ook deel nemen aan een bewegingsprogramma en spelactiviteiten.
Een dagje onbezorgd genieten, met lekkere hapjes en drankjes erbij, staat deze dag garant voor veel plezier met elkaar.


Bewegen is gezond en verbind

Wilskracht Werkt ondersteunt diverse beweegactiviteiten voor volwassenen en senioren. Sporten en bewegen is gezond, bevordert het welzijn, het is gezellig en het verbindt mensen. Je blijft langer fit en het is een leuke manier om mee te doen in de samenleving. Sporten en bewegen moet daarom voor iedereen mogelijk zijn.