Vacatures vrijwillige inzet

 Buurtbuddie

Ben jij sociaal betrokken en help je graag mensen? Meld je dan aan als Buurtbuddie. Je gaat op bezoek bij mensen die hulp nodig hebben. Soms ben je praktisch ondersteunend, dan weer bied je een luisterend oor of onderneem je samen activiteiten. Met jouw ondersteuning help jij mensen weer een stapje verder. Neem contact met ons op.

link naar vacature Buurtbuddie


Buurtscoot

Vind jij het leuk om te plannen, organiseren en met mensen om te gaan? Vind jij het belangrijk om te zorgen dat mensen zelfstandig op pad kunnen gaan? Wordt dan vrijwilliger bij de buurtscoot, waarbij je trainingen geeft over het gebruik van de scootmobiel en deze brengt en ophaalt. Neem contact met ons op.

link naar vacature Buurtscoot


Boodschappen Plusbus

Wij zoeken enthousiaste, betrokken chauffeurs voor het, op vrijwillige basis, rijden met de Plusbus. We zoeken iemand met een rijbewijs B en een goed humeur! Als chauffeur of als bijrijder haal je bewoners uit de wijk thuis op om ze te brengen naar winkels, een activiteit. Iets voor jou? Neem dan contact met ons op.

link naar vacature chauffeur Plusbus


Portemonnee planner

Help je graag mensen bij hun administratie die even geen overzicht meer hebben of de taal niet goed beheersen? Door bijvoorbeeld uitleg te geven over een brief of te bellen naar een instantie. Of wil je juist ervaring opdoen op het gebied van schuldhulpverlening? Neem dan contact met ons op.

link naar vacature portemonnee planner


De Thuisexspress

Ben je sociaal, handig, flexibel en bereid iemand te helpen met een onverwachte klusjes zoals, een lampje indraaien, een vergeten boodschap halen of even oppassen? Dan is de Thuisexpress iets voor jou! Je bent vrijwilliger op oproepbasis om mantelzorgers te ondersteunen. We kijken naar je uit! Neem contact met ons op.

link naar vacature Thuisexpress


Ondersteunende diensten

Ben jij goed in het schrijven van artikelen en weet jij je weg in de lokale media? Dan zijn we op zoek naar jou! Je schrijft artikelen over onze activiteiten en probeert deze artikelen gratis te plaatsen in de lokale media en wijkbladen. Neem dan contact met ons op.

link naar vacature (pdf)


Gastvrouw / heer

Je bent het gastvrije gezicht die gasten vriendelijk ontvangt.

link naar vacature (pdf)