Vacature Wilskracht werkt Studentenjob

Wij zoeken bij Wilskracht Werkt in Rotterdam:

WO-HBO Student sociale alarmering

Met als beloning een zelfstandige studentenwoning van de SOR!

Locatie: Servicecentrum Te Hoogerbrugge in de wijk Ommoord

Functieomschrijving

“Ben je op zoek naar een leuke studenten-job in een mooie en servicegerichte omgeving? Je bent vriendelijk en staat senior bewoners uit het 5 gebouwen bestaande appartementencomplex graag te woord en verleent wanneer nodig acute hulp? Je pakt diverse zaken in de serviceverlening snel op je wilt graag een studentenwoning waar je geen huur voor hoeft te betalen?” Lees dan snel verder!

Als student sociale alarmering fungeer je als het aanspreekpunt voor ongeveer 500 zelfstandige bewoners van 341 appartementen en de diverse professionals in de zorg, facilitaire ondersteuning. Je bent de spil waar het gaat om het opvolgen van vragen en verzoeken via het oproepsysteem. Je verstrekt na een oproep informatie aan bewoners en je geeft wanneer nodig hulpvragen door naar de professionals.

Je werkt met je collega studenten om de drie weken een week lang in de avonden en nachten en bent flexibel in de vakanties en feestdagen om aan je taakeisen te voldoen. In de avonden, nachten en weekenden dien je tijdens de dienst in je eigen woning aanwezig te zijn en fysiek binnen enkele minuten bij een oproep de bewoners te woord te staan of fysiek ondersteuning te bieden. Met reguliere medewerkers, die tijdens de kantooruren werken, regel je samen de sociale alarmering heb je veel contact over de afgehandelde meldingen en oproepen, maak je de roosters en stem je het jaarlijkse vakantierooster af.

De Ontwikkelingen

In de 5 gebouwen wonen diverse 50-plussers met vragen die starten met serviceproblemen tot een crisis waarbij acute hulp direct noodzakelijk is. Wilskracht Werkt heeft diverse diensten en producten in geheel Rotterdam en kent de behoefte van de diverse leefstijlen en senioren als geen ander. We gaan in te Hoogerbrugge onze dienstverlening duurzaam organiseren door o.a. de bewoners betrokkenheid te vergroten.

Functie eisen:

• Om deze functie goed te kunnen uitvoeren doen wij een beroep op je servicegerichtheid, inlevingsvermogen en enthousiasme bij het oplossen van oproepen.
• Je hebt kennis van BHV, een EHBO-diploma of bent in staat deze op korte termijn op te doen.
• Je staat graag bewoners te woord en weet de bewoners met diverse vragen verder te helpen.
• Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
• Integriteit en betrouwbaarheid i.v.m. het omgaan met bewoners en medewerkers

Werktijden en startperiode:

Maandag tot en met zondag eens in de drie weken heb je bereikbaarheidsdienst voor de sociale alarmering en stem je het rooster af om de drie weken met 2 andere studenten. Er is een achterwacht van wilskracht werkt die je bij incidenten of andere belangrijke vragen kan ondersteunen.

De voorwaarden

Wij bieden een studentenwoning met een keukentje en een eigen badkamer. Zolang je studie duurt heb je recht op de baan en de woning in ruil voor de werkzaamheden voor de sociale alarmering.

Bij Wilskracht Werkt werken betekent werken in een inspirerende werkomgeving waarin ontwikkeling, netwerken en ontplooiing worden gestimuleerd.

Voor meer informatie kun je motivatiebrief en CV via email sturen naar: Sikko Bakker via:

sikko@wilskrachtwerkt.nl

Meer informatie over de organisatie:

www.wilskrachtwerkt.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *