Medewerker sociale alarmering voor de invalpool in Servicecentrum Te Hoogerbrugge in de wijk Ommoord

Functieomschrijving
Ben je op zoek naar een leuke baan in een mooie en servicegerichte omgeving? Ben je vriendelijk en sociaal, sta je anderen graag te woord, en kun je hulp verlenen wanneer nodig? Pak je diverse zaken in de serviceverlening snel op en kun jij bijdragen aan een fijne woonomgeving en het echte thuisgevoel voor senioren in het servicecentrum? Dan zijn we opzoek naar jou! Lees dan snel verder!

Als medewerker sociale alarmering fungeer je als het aanspreekpunt voor ongeveer 500 zelfstandige bewoners van 341 appartementen en vorm je de connectie met de diverse professionals in de zorg en facilitaire ondersteuning. Als er vragen en verzoeken binnenkomen via het oproepsysteem, zorg jij dat bewoners worden geholpen. Je verstrekt na een oproep informatie en eventueel EHBO aan bewoners en wanneer nodig geef je hulpvragen door aan de professionals. Met het team van collega’s binnen Wilskracht Werkt ontdek je samen mogelijkheden voor diensten die breed inzetbaar zijn binnen alle opdrachten van Wilskracht Werkt. Denk hierbij aan digitale en technologische middelen welke diensten, service en leefbaarheid verhogen voor de bewoners.
Je werkt met je collega op doordeweekse dagen en bent flexibel inzetbaar gedurende de week. In de avonden, nachten en weekenden worden de oproepen door studenten waargenomen. Met deze studenten heb je veel contact over de meldingen en oproepen, maak je de roosters en stem je het jaarlijkse dienstrooster af.

De Ontwikkelingen
In de 5 gebouwen van het complex wonen 50-plussers die met zeer uiteenlopende vragen bij je terecht zullen komen. Dit kan variëren van serviceproblemen tot een crisis waarbij acute hulp direct noodzakelijk is.
Wilskracht Werkt heeft als organisatie diversie diensten en producten in geheel Rotterdam, en kent de behoefte van deze senioren als geen ander. In Te Hoogerbrugge willen we onze dienstverlening zo duurzaam mogelijk organiseren en de betrokkenheid van de bewoners vergroten.
Werkzaamheden:
• Naast het ontvangen en doorverwijzen van bewoners ben je een aanspreekpunt en werk je samen met de bewonerscommissie, de huismeester en de receptie.
• Je verricht eenvoudige administratieve handelingen en coördineert de servicediensten in relatie tot de oproepen.
• Je stemt af met andere zorg- en dienstverlenende organisaties, evenals medische hulp thuis.
• Je brengt de kennis van vrijwilligers, medewerkers en studenten bij en draagt deze over, mede in samenwerking met de huisarts, bewoners, familie, en zorgaanbieder of dienstverlener die aan de bewoners is gekoppeld

Functie eisen:
• Om deze functie goed te kunnen uitvoeren doen wij een beroep op je servicegerichtheid, inlevingsvermogen en enthousiasme bij het helpen van anderen.
• Je hebt kennis van BHV en een EHBO-diploma, of je bent bereid om deze snel te behalen.
• Kennis van zorg- en welzijnsdiensten is van belang, evenals zicht op diverse gedrag- en fysieke problematiek welke een rol kunnen spelen bij ouderdom; ervaring in de zorg is wenselijk.
• Je staat bewoners graag te woord, maakt een praatje, en weet de bewoners met diverse vragen verder te helpen.
• Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
• Integriteit en betrouwbaarheid i.v.m. het omgaan met bewoners en medewerkers

Werktijden:
Maandag tot en met vrijdag.

Salaris en arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een marktconform salaris waarbij ervaring en deskundigheid wordt meegewogen in de functiewaardering en inschaling op welzijnsniveau. Er is ruimte voor scholing en studie en er is een eigen kantoor ter beschikking waar regelmatig collega’s van Wilskracht Werkt aanwezig zijn voor algemene werkzaamheden.
Bij Wilskracht Werkt werken betekent werken in een inspirerende werkomgeving waarin ontwikkeling, netwerken en ontplooiing worden gestimuleerd. Ook medewerkers in een re-integratie traject zijn welkom om te solliciteren, mede omdat het fysiek geen zware functie is en kennis van zorg welkom is. Bij noodoproepen kan het wel voorkomen dat er tijdelijk een hoge fysieke inspanning nodig is.
Goede mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en deelnemen aan projecten binnen Wilskracht Werkt vanuit innovatieve werkwijzen is mogelijk.

Geïnteresseerd? Stuur je motivatiebrief en CV naar Wil Roode wil@wilskrachtwerkt.nl Mobiel: 062466804 of Thea Visser thea@wilskrachtwerkt.nl
Heb je nog vragen over wat deze functie inhoudt? Laat het ons weten!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *