Vacature bij Wilskracht Werkt in Rotterdam: Medewerker sociale alarmering

Medewerker sociale alarmering

Vacature bij Wilskracht Werkt in Rotterdam

Servicecentrum Te Hoogerbrugge in de wijk Ommoord

 

Functieomschrijving

“ Ben je op zoek naar een servicegerichte baan in een dynamische omgeving? Je bent vriendelijk en staat bewoners uit het 5 gebouwen bestaande appartementencomplex graag te woord en verleent wanneer nodig acute hulp? Je pakt diverse zaken in de serviceverlening snel op draagt bij aan een fijne woonomgeving en het thuisgevoel?” Lees dan snel verder!

Als medewerker sociale alarmering fungeer je als het aanspreekpunt voor ongeveer 500 zelfstandige bewoners van 341 appartementen en de diverse professionals in de zorg, facilitaire ondersteuning. Je bent de spil waar het gaat om het opvolgen van vragen en verzoeken via het oproepsysteem. Je verstrekt na een oproep informatie aan bewoners en je geeft wanneer nodig hulpvragen door naar de professionals. Met het team van collega’s binnen Wilskracht Werkt activeer je samen diensten die breed inzetbaar zijn voor alle opdrachten van Wilskracht Werkt. Daarbij gaat het ook om digitale en technologische middelen welke dienstbaar, service verhogend zijn voor de bewoners.

Je werkt met je collega doordeweekse dagen en bent flexibel inzetbaar als dat nodig is op de diverse dagen. In de avonden, nachten en weekenden worden de oproepen door studenten waargenomen. Met deze studenten heb je veel contact over de meldingen en oproepen, maak je de roosters en stem je het jaarlijkse dienstrooster af.

De Ontwikkelingen

In de 5 gebouwen wonen diverse 50-plussers met vragen die starten met serviceproblemen tot een crisis waarbij acute hulp direct noodzakelijk is. Wilskracht Werkt heeft diverse diensten en producten in geheel Rotterdam en kent de behoefte van de diverse leefstijlen en senioren als geen ander. We willen dan ook in te Hoogerbrugge onze dienstverlening duurzaam organiseren en de bewonersbetrokkenheid vergroten.

Werkzaamheden:

  • Naast het ontvangen en doorverwijzen van bewoners ben je aanspreekbaar en werk je samen met de bewonerscommissie, de huismeester en de receptie.
  • Verricht je eenvoudige administratieve handelingen en coördineer je de servicediensten in relatie tot de oproepen en stem je af met andere zorg en dienstverlenende organisaties, medische hulp thuis.
  • Je brengt vrijwilligers, medewerkers en studenten kennis bij en draagt deze over, mede in samenwerking met de huisarts, de bewoners, de familie, een zorgaanbieder of een dienstverlener die aan de bewoners is gekoppeld.

Functie eisen:

  • Om deze functie goed te kunnen uitvoeren doen wij een beroep op je servicegerichtheid, inlevingsvermogen en enthousiasme bij het oplossen van oproepen.
  • Je hebt kennis van BHV, EHBO of bent in staat deze op korte termijn op te doen.
  • Kennis van zorg en welzijnsdiensten is van belang, evenals zicht op diverse gedrag- en fysieke problematiek welke kan spelen rondom ouderdom; ervaring in de zorg is wenselijk.
  • Je staat graag bewoners te woord en weet de bewoners met diverse vragen verder te helpen.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Integriteit en betrouwbaarheid i.v.m. het omgaan met bewoners en medewerkers

Werktijden en startperiode:

Maandag tot en met vrijdag voor minimaal 16 uur en maximaal 32 uur per week, de tijden kunnen in de loop van het jaar veranderen door aanpassing van de servicetijden en benodigde deskundigheid, afstemming met andere aanbieders van zorg en welzijn. De functie zal per 1 januari 2019 direct ingevuld worden en er zal een overdracht plaatsvinden door de huidige medewerkers alvorens de werkzaamheden beginnen.

Salaris en arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een marktconform salaris waarbij ervaring en deskundigheid wordt meegewogen in de functiewaardering en inschaling op welzijnsniveau. Er is ruimte voor scholing en studie en er is een eigen kantoor ter beschikking waar regelmatig collega’s van Wilskracht Werkt aanwezig zijn voor algemene werkzaamheden.

De arbeidsvoorwaarden kunnen op maat worden besproken zoals studie, eindejaarsuitkering, korting op verzekeringen en vergoeding voor mobiele kosten.

Bij Wilskracht Werkt werken betekent werken in een inspirerende werkomgeving waarin ontwikkeling, netwerken en ontplooiing worden gestimuleerd. Ook medewerkers in een re-integratie traject zijn welkom om te solliciteren, mede omdat het fysiek geen zware functie is en kennis van zorg welkom is. Bij noodoproepen kan het wel voorkomen dat er tijdelijk een hoge fysieke inspanning nodig is.

Goede mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en deelnemen aan projecten binnen Wilskracht Werkt vanuit innovatieve werkwijzen is mogelijk. Een dienstverband is in eerste instantie voor de duur van een half jaar of een jaar, met de intentie tot verlenging. De proefperiode is een maand.

Voor meer informatie kun je motivatiebrief en CV via email sturen voor 29 november naar: Sikko Bakker of Astrid Buis via: sikko@wilskrachtwerkt.nl of astrid@wilskrachtwerkt.nl , meer informatie via 06-81456209 (S.Bakker)

 

www.wilskrachtwerkt.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *