20/11/2022

Uitnodiging voor een nieuwe Tour d’Amour 
in Rotterdam-Overschie

Alles is liefde
Wat is er mooier dan de liefde?
 Zeker wanneer je in alle vrijheid je partner kan kiezen. Dat was vroeger lang niet altijd vanzelfsprekend: Twee geloven op een kussen….. Maar ook voor mensen die verliefd werden op iemand van hetzelfde geslacht was het niet makkelijk. Ze konden er met niemand over praten. De omgeving was meestal nog lang niet zo ver om andere vormen van liefde te accepteren. En zelfs in 2022 is het voor roze ouderen, maar ook voor sommige jongeren nog lang niet makkelijk om zichzelf te zijn.

En over het laatste willen we het graag hebben in de volgende Tour d’Amour op Plein13. De LIEFDE, de ROZE LIEFDE, hoe is dat nu eigenlijk voor de jeugd van nu?

Verhalen van nu en vroeger worden verteld in de Tour d’Amour door auteur Eveline Van de Putte, roze oudere Magda Rómgens en gezongen door Victoria False. Samen gaan zij in gesprek met het veelal jonge publiek. En natuurlijk is iedereen (ook minder jong) welkom, dus voel je vrij om te komen.

We raden dit bijzondere programma van harte aan. Een mooie middag voor iedereen die van levensverhalen houdt en vooral voor een ieder die van mensen houdt! En natuurlijk onder het genot van een lekker drankje met een hapje erbij.

Wilskracht Werkt nodigt je van HARTE uit voor deze middag over de LIEFDE. Je bent welkom op vrijdag 2 december van 14.00 tot 16.30 uur in Activiteitencentrum Plein13, Abtsweg 115, 3042 GC in Rotterdam.

Je kunt je aanmelden bij Thea Visser: 06 144 170 82 of thea@wilskrachtwerkt.nl.

We zien je GRAAG!