Delfshaven

Hieronder vind je een overzicht van alle diensten die wij op dit moment aanbieden in de wijk Delfshaven.
Wil je informatie over onze projecten en weten wat wij nog meer doen?

Financieel Rijbewijs

Om jongeren wegwijs te maken in de wereld van financiële administratie biedt Wilskracht Werkt de workshop Financieel Rijbewijs aan. Tijdens deze workshop leren jongeren alles over DigiD, studiefinanciering, toeslagen en verzekeringen. Ook worden zaken als sparen en schulden behandeld en worden de jongeren geholpen met het organiseren van hun eigen administratie.

Het Financieel Rijbewijs maakt onderdeel uit van de Portemonneeplanner.

(bereikbaar woensdag, donderdag en vrijdag)

Open Inloop

In Wijkcentrum Schiemond (Dempostraat 143) kun je terecht voor informatie op het gebied van administratie en financiën. Onze vrijwilligers helpen je hier graag mee. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor informatie over welzijn, activiteiten en voorlichting. Kom gerust langs!

De open inloop is maandag t/m vrijdag,
van 10.00 tot 14.00.

(bereikbaar dinsdag, donderdag en vrijdag)

Portemonneeplanner

Ben je het overzicht kwijt en heb je hulp nodig bij het je administratie? Of heb je hulp nodig met het invullen van formulieren? Wilskracht Werkt heeft geschoolde vrijwilligers die je kunnen helpen bij het ordenen en  overzichtelijk houden van de financiële administratie.  We helpen je ook graag om de eerste stappen te zetten bij het aanpakken van schulden.

(bereikbaar woensdag, donderdag en vrijdag)