11/08/2021

Lokaal samenwerken

Wilskracht Werkt Overschie werkt graag en nauw samen met de lokale ondernemers. Tijdens de coronaperiode hebben we het allemaal niet makkelijk gehad. Ook de lokale ondernemers niet, die ons desondanks steunden om zoveel mogelijk mooie dingen te kunnen doen voor de kwetsbare veelal oudere mensen in Overschie. Hier zijn we hen zeer dankbaar voor. En we blijven daarom ook graag samenwerken, NU en in de TOEKOMST!

Langzaamaan kunnen we weer meer doen in ons activiteitencentrum aan de Abtsweg 115 in Overschie. Een van de favoriete activiteiten is de bingo op de 2e en 4e maandag van de maand. De prijzen kopen wij lokaal bij de lokale ondernemers. Zij waren er voor ons tijdens de coronacrisis en nu willen wij ook iets terugdoen. En de winnaars kunnen lekker dichtbij huis van hun prijzen genieten.

Eetcafé Boulevard, Snackbar Verhage, Viskar De Meiden, Plus Richard de Zoete, Bakkerij Van Ballegoie, Supermarkt Dirk van den Broek en Hema Overschie wij blijven met jullie en andere ondernemers graag lokaal samenwerken.

Samen maken we het verschil in Overschie!