Buurtscoot Locatie Krabbestraat in Schiebroek feestelijk geopend

Ook in Schiebroek is het nu mogelijk om de Buurscoot van Wilskracht Werkt te gaan gebruiken. Alleen of samen (met Wilskracht Werkt) er op uit!

De gebiedscommissie van Schiebroek Hillegersberg heeft vrijdag de Krabbestraat bezocht waar de Buurtscoots gestald zijn. Mevrouw Laura van der Sluijs, vicevoorzitter van de gebiedscommissie Hillegersberg-Schiebroek heeft het lint doorgeknipt en de locatie officieel   geopend. Het project was als sinds september van start.

Met de Buurtscoot kunt u op pad naar een activiteit, naar de winkel of andere zaken in de buurt.  U kunt de Buurtscoot huren en de vrijwilligers van Wilskracht Werkt helpen u op weg. Zij halen en/of brengen de Buurtscoot bij u  thuis  en geven instructies gericht op bediening en veiligheid.  Wilskracht Werkt kan ook met u meefietsen of wandelen.

De Buurtscoot is er voor iedereen die slecht ter been is. Ook als u een opfriscursus nodig heeft met u eigen scootmobiel kunt u bij Wilskracht Werkt terecht. Neem contact op met Wilskracht Werkt.

Wilksracht Werkt is te vinden op de Krabbestraat en in het Huis van de wijk Schiehoven.

Telefoon: 010-30 60 100

Wilskracht Werkt zoekt nog vrijwilligers in Schiebroek. Als u zin heeft gezellige dingen met buurtgenoten te ondernemen kunt u ook bellen.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *