04/10/2021

Alles is liefde

Wat is er mooier dan de liefde?

Zeker wanneer je in alle vrijheid je partner kan kiezen. Dat was vroeger lang niet altijd vanzelfsprekend: Twee geloven op een kussen….. Maar ook voor mensen die verliefd werden op iemand van hetzelfde geslacht was het niet makkelijk. Ze konden er met niemand over praten. De omgeving was meestal nog lang niet zo ver om andere vormen van liefde te accepteren. En zelfs in 2021 is het voor roze ouderen , maar ook voor sommige jongeren nog lang niet makkelijk om zichzelf te zijn. In de Tour d’Amour kunt u kennis maken met die verhalen van vroeger en nu. Verteld door auteur Eveline Van de Putte, roze oudere Magda en Romgens en gezongen door Victoria False.

We raden dit bijzondere programma van harte aan. Een mooie middag voor iedereen die van levensverhalen houdt en vooral voor een ieder die van mensen houdt!

Wmo Radar en Wilskracht Werkt slaan de handen ineen en organiseren deze middag over de liefde. U bent welkom op donderdag 28 oktober van 13 tot 15.30 uur in theater in de Lugt de Lugt 17, 3043 CJ in Rotterdam.

Wij nodigen u van harte uit. U kunt zich aanmelden bij:

Babet Blom – 06 112 054 94 / bblom@wmoradar.nl
Thea Visser – 06 144 170 82 / thea@wilskrachtwerkt.nl

We zien u GRAAG!