05/07/2022

Alles is liefde

Wat is er mooier dan de liefde?

Zeker wanneer je in alle vrijheid je partner kan kiezen. Dat was vroeger lang niet altijd vanzelfsprekend: Twee geloven op een kussen….. Maar ook voor mensen die verliefd werden op iemand van hetzelfde geslacht was het niet makkelijk. Ze konden er met niemand over praten. De omgeving was meestal nog lang niet zo ver om andere vormen van liefde te accepteren. En zelfs in 2022 is het voor roze ouderen, maar ook voor sommige jongeren nog lang niet makkelijk om zichzelf te zijn. In de Tour d’Amour kunt u kennis maken met die verhalen van vroeger en nu. Verteld door auteur Eveline Van de Putte, roze oudere Magda en Romgens en gezongen door Victoria False.

We raden dit bijzondere programma van harte aan. Een mooie middag voor iedereen die van levensverhalen houdt en vooral voor een ieder die van mensen houdt! En natuurlijk onder het genot van een lekker drankje met een hapje erbij.

Wilskracht Werkt nodigt u van HARTE uit voor deze middag over de LIEFDE. U bent welkom op vrijdag 22 juli van 14.00 tot 16.30 uur in Activiteitencentrum Plein13, Abtsweg 115, 3042 GC in Rotterdam.

U kunt zich aanmelden bij Thea Visser, via 06 144 170 82 of thea@wilskrachtwerkt.nl.

We zien u GRAAG!